Discover Dogs Festival: Το μοναδικό φεστιβάλ για όλους τους σκύλους (βίντεο)

Discover Dogs Festival: Το μοναδικό φεστιβάλ για όλους τους σκύλους (βίντεο)
«Discover Dogs 2017»: Το μοναδικό φεστιβάλ για όλους τους σκύλους στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2017 στο Helexpo Maroussi

Στο συναρπαστικό κόσμο του σκύλου ανοίγει τις πόρτες του το φεστιβάλ «Discover Dogs» στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi – Λεωφόρος Κηφισίας 39 από τις 10:00 έως τις 20:00 με στόχο την ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των κηδεμόνων και φίλων του σκύλου σε θέματα ποιότητας ζωής, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων, υποχρεώσεων και καθημερινότητας.

Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα φεστιβάλ που διοργανώνει η εταιρεία WellDone Μ.Ε.Π.Ε. και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, βασίζεται στο τρίπτυχο «εκπαιδευμένος κηδεμόνας – παιδεία – παιχνίδι» και αναμφισβήτητα θα αποτελέσει το χώρο συνάντησης μικρών και μεγάλων, κηδεμόνων και φίλων του σκύλου όπου, μέσα από βιωματικές δράσεις, θα μάθουμε τόσο για τον σκύλο αλλά και για την επίτευξη της απόλυτα αρμονικής συμβίωσης μαζί του.



Η διοργανώτρια εταιρεία WellDone Μ.Ε.Π.Ε. αναφέρει σχετικά: «Ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι αγαπούσαν άνευ όρων, όπως ένας σκύλος. Αγαπάμε τον σκύλο μας, όσο μας λατρεύει και αυτός και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το αποδείξουμε έμπρακτα από την επίσκεψη μας στο κυνοφιλικό φεστιβάλ «Discover Dogs 2017».

Ένα φεστιβάλ, που θα αποτελέσει μια μεγάλη κυνοφιλική γιορτή για το αγαπημένο μας κατοικίδιο και τους σύνθετους ρόλους, που έχει στην σημερινή κοινωνία. Από αγαπημένος σύντροφος στην καθημερινότητα μας μέχρι πολύτιμος βοηθός για τους συνανθρώπους μας με κινητικά ή προβλήματα όρασης, ο σκύλος αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.



Για τους λόγους αυτούς θα έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί στο «Discover Dogs 2017» τη σημασία που έχει το αγαπημένο μας κατοικίδιο στη ζωή μας με μια σειρά από δραστηριότητες, που είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν την πληρέστερη κυνοφιλική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

Μην ξεχνάτε ότι υπεύθυνη κηδεμονία σημαίνει ότι σέβομαι όλους τους επισκέπτες του φεστιβάλ, τηρώ τους κανόνες ασφαλείας και τις οδηγίες των διοργανωτών και, κυρίως, φροντίζω την καθαριότητα του χώρου.

Στο «Discover Dogs 2017» θα μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες, να δείτε νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας, να ανακαλύψετε υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να τον κάνουν χαρούμενο, να δοκιμάσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς, να κερδίσετε δώρα και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Ένα διήμερο φεστιβάλ ζωοφιλίας, μάθησης, χαράς και δημιουργίας, στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά. Το «Discover Dogs 2017» είναι η μεγάλη γιορτή για τον σκύλο και τους πολλούς ρόλους που έχει στην κοινωνία μας».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.discoverdogs.gr/
«Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα»

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.